66-ти ден от руската инвазия в Украйна.  Всичко по темата: Руската

...
66-ти ден от руската инвазия в Украйна.  Всичко по темата:
Руската
Коментари Харесай

ДЕН 66 ОТ ВОЙНАТА: Русия иска да унищожи всичко живо

66-ти ден от съветската инвазия в Украйна. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4804
Проследете най-важните вести в развиване: 

11:14
Украйна: Русия е откраднала няколкостотин хиляди тона зърно


Руските сили са откраднали няколкостотин хиляди тона зърно в регионите в Украйна, които те са окупирали. Това съобщи през днешния ден украинският заместник-министър на земеделието Тарас Висоцки пред украинската национална телевизия, съобщи Ройтерс.
Копирано
10:36
Експлозии в Харков, Зеленски: Русия желае да " унищожи всичко живо "


Руската войска продължава настъплението си в Източна и Южна Украйна, а тази нощ вниманието е било ориентирано към Харков.
Копирано
09:58
Балабанов: Ракета се взриви на 200 м от нас в Киев


Ракета се е взривила на 200 м от българската делегация при визитата ѝ в Киев. Това разкри депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов в ефира на БТВ.
Копирано
09:28
Каракачанов: Ясно е, че страната ни изнася оръжия за Украйна


„ Да не си дал нито един лев за българската войска, да си я оставил на произвола на ориста, да си спрял всички планове за рационализация, а в това време да събираш пари за оръжия за украинската войска е дебилщина “, счита някогашният боен министър Красимир Каракачанов.
Копирано
07:24
Кметът на Мариупол съобщи, че ситуацията в " Азовстал " е плачевно


Кметът на Мариупол Вадим Бойченко съобщи, че ситуацията в "Азовстал " е плачевно. Стоманодобивният цех е последният опорен пункт на украинските бойци в града, а дружно с тях там има и цивилни, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
07:13
“Газпромбанк ” върна на Германия и Австрия заплащането за газ в евро


Руската банка “Газпромбанк” върна на Германия и Австрия заплащането за газ в евро. Като причина публично е посочено “несяноти в плащането”. Става дума за напълно малко количество газ, което съставлява единствено 0,2% от рсукия импорт за Европа.
Копирано
07:00
Зеленски е подготвен на договаряния с Путин


Украинският президент Володимир Зеленски във вечерното си послание още веднъж уточни, че е подготвен да организира мирни договаряния с съветския президент Владимир Путин макар съветските зверства.
Копирано
06:46
Лавров: Повечето основни сътрудници на Русия се съгласиха да заплащат газа в рубли


Ключовите сътрудници, купуващи газ от Русия, минаха на заплащане на суровината в рубли. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за телевизионния канал "Ал Арабия ", представен от ТАСС.
Копирано
06:41
Русия е изстреляла ракети за $7,5 милиарда против Украйна


Руската федерация е изстреляла 1 300 ракети по Украйна, което коства на агресора минимум 7,5 милиарда $. Това заяви сп. "Форбс ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР